​​PUUR THEE ATELIER

PUUR THEE MELANGES:

PUUR BESSENROOD THEE

Rooibos maar dan net even anders: rooibos met aardbei, cranberry, aroniabes, appel, bramenblad, framboos, hibiscus en sinaasappelschil en gojibes.

PUUR BL​OSJES THEE

De zachte en bloemige smaak van jasmijn ( groene thee) met rozenblaadjes; zoooo lekker dat je er blosjes van krijgt.

PUUR FRIS & FRUITIG THEE

Zuivere melange van groene Sencha thee en de zoete verkwikkende smaak van bosvruchten, aardbei, appel, hibiscus, bramenblad, sinaasappelschil en frambozen.

PUUR GAAT WEL WEER OVER THEE

Thee ter ondersteuning bij de overgang maar ook gewoon omdat ie lekker is. Een mengsel van salie, rozenbloesem, rode klaver, pepermunt, citroenmelisse, hop, duizendblad, vrouwenmantel en marjolein. 

Gebruik als ondersteunende thee: zie boven bij de Puur Komt wel Goed Thee.

PUUR GENIETEN THEE

Exotische smakenfestijn met appel, rozebottel ,hibiscus, papaya, rijstbloem, ananas, sinaasappel, korenbloem, assam, darjeeling en natuurlijk grapefruit aroma.

NIEUW: PUUR GELUKS THEE

Een spannende en verwarmende thee met kurkumagember, kaneel, sinaasappelschil, kardemom en goudsbloem. De thee is prachtig goudgeel en heerlijk verwarmend.

PUUR GUUR THEE

Thee met pit op basis van rooibosthee, tulsi, honeybush, appel, sinaasappel, kaneel en chilipeper. Echt een lekkere verwarmende thee lekker voor gure avonden bij het haardvuur, een natte regendag of gewoon omdat ie lekker is.

PUUR KOMT WEL GOED THEE

Een detox - thee met brandnetel, citroenschil, citroenverbena, cichoreiwortel, pu-ehr thee (= zwarte thee), paardebloemwortel, guldenroede en kaasjeskruid

Deze detox- thee is heel lekker kruidig en smaakt een beetje grassig.

Als je hem wilt gebruiken als detox-thee doe je het volgende:

3 weken drink je 3 x daags een klein kopje detox thee en dan 1 week rust en dan herhalen.

Let op! heel belangrijk: hou je lichaam goed in de gaten en ga niet detoxen als je niet fit bent en bij aanhoudende klachten altijd een arts raadplegen.

PUUR LIEFDE THEE

Kruidenthee om verliefd (op ) te worden met: citroenverbena, goudsbloem, citroenmelisse, rozenblaadjes, korenbloem, duizendbloemblad en lekker veel pepermunt.

PUUR MAAN THEE

Fijne thee met ontspannende kruiden voor de avond om heerlijk tot rust te komen met citroenmelisse, kamille, korenbloem, lavendel, valeriaanwortel, citroenverbena en pepermunt.

PUUR OPKIKKER THEE

Deze kruidenthee heeft een verwarmend effect door gember, venkel, steranijs, anijs, citroengras, pepermunt, cichoreiwortel, citroenverbena, duizendbloem, tulsi en kamille

PUUR VERWEN THEE

Gewoon even jezelf verwennen met deze vrolijke kruidenthee met een frisse afdronk: sinaasappelschil, kaasjeskruid, rozenblaadjes, citroenmelisse , hibiscus appel aardbei, framboos en een vleugje munt.

PUUR VOLLE MAAN THEE

Fijne thee met ontspannende kruiden zoals de Puur Maan Thee, maar dan voor de echte ontspanning met toevoeging van hop. 

PUUR VOETJES OP DE BANK THEE

Een hele verleidelijke zwarte thee op basis van Assam met rozen en sinaasappel, lekker de voetjes op de bank en genieten maar!

PUUR VOETJES IN 'T GRAS THEE

Een zachte frisse en verleidelijke thee met jasmijn, groene sencha, moringa, sinaasappel en rozenbloesem.

PUUR VRIENDEN THEE

Lekker pittige kruidenthee met vlierbloesem, gember, framboosblad, sinaasappel, rozenbottel en rozen, vooral de gember proef je goed. De rozebottel is ook heel gezond met veel vitamines, goed voor een winderige herfst of gewoon lekker voor elke dag.

PUUR ZON THEE

Kruidenthee met alles wat citrus te bieden heeft: citrusblad, limoenschil, citroenverbena, citroengras, citroenmelisse, citroenschil, goudsbloem en een heel klein beetje munt.


Het is elke dag een goede dag om Puur Thee te drinken!

Thee zetten:

Als je een kop thee voor jezelf zet dan heb je ongeveer 1 theelepel per kop nodig maar van de kruidenthee doe ik altijd een beetje meer, ga vooral op je gevoel en je eigen smaak af.


Groene thee, Puur Blosjes Thee, Puur Fris & Fruitig Thee en Puur Voetjes In 't Gras Thee:

  • Niet te heet water (80 graden) en 1 theelepel thee voor een kop en 1,5 tot 2 theelepels voor een pot van een liter en niet te lang laten trekken anders wordt het bitter.
  • Rooibosthee: 1 theelepel voor een kop
  • Kruidenthee: 2 theelepels en niet te heet water

Thee benodigdheden:

T-sac nr 2 en 3 dit zijn theezakjes waar jij jouw losse thee in kunt doen. De kruiden hebben lekker de ruimte en het is minder gedoe :)

Ik heb de zakjes in verschillende maten: nr. 2 € 2,95 en nr. 3 € 3,25.

Verder heb ik ook nog fijne rvs theezeefjes.

0